Уникален микс от вина за Световното по художествена гимнастика, 9000 гледат финалите

  • 10 септември 2018 09:10

  • 920
  • 2
Уникален микс от вина за Световното по художествена гимнастика, 9000 гледат финалите
©

С вина световни медалисти ще посрещнем спортните легенди по време на 36-то Световно първенство по художествена гимнастика. Модерните български вина PIXELS на New Bloom Winery са официалният винен партньор на спортния шампионат. Той започва на 10-ти септември и ще продължи до 16-ти.

Специално за събитието избата осигурява PIXELS Совиньон блан, PIXELS Шардоне, PIXELS Розе от сорта Гренаш и пенливото си вино PIXELS от италианския сорт Глера, от който се прави Просеко. Именно Глера влезе в селекция на американския вестник Washington Post за най-добри разхлаждащи напитки на лятото. Розето PIXELS получи златен медал от "Световното по вино" - Concours Mondial de Bruxelles, а Совиньон бланът има отличия и от Los Angeles International Wine Competition.

"Вината PIXELS се правят с внимание към всеки детайл. Тази прецизност и желание за съвършенство откриваме и във взискателен и много красив спорт като художествената гимнастика, в който България е записала името си със златни букви. За нас е чест да подкрепим подобно събитие и пожелаваме успех на българските златните момичета", коментираха от производителя New Bloom Winery. Избата е една от най-популярните у нас с марките си Verano Azur, PIXELS, Face-to-Face.

Очаква се финалите на спортното събитие да бъдат посетени от над 9000 български и чуждестранни зрители, съобщават организаторите. Над 350 грации от 61 държави ще си оспорват отличията в 36-о Световно първенство. България за трети път в историята на художествената гимнастика е домакин на шампионат на планетата, но за първи път това ще се случи в столицата - София. През 1969 и 1987 година състезанията са се провели във Варна. Амбициите на българския ансамбъл са да се нареди в топ три.

Последвайте канала на

Novini.bg
920 2

Коментари 2

Добави коментар
Мили

2018.09.10 | 18:52

2
Виното не е лошо но чак пък уникално не е.За да се консумира на токова мероприятие производителя си плаща.

2018.09.10 | 09:19

1
90% БГ вината са вино на прах и спирт..., за алкохола....

Добави коментар

Водещи новини