Грандиозен концерт на One Love Tour в Струмица

  • 16 август 2019 13:13

  • 757
  • 0
Грандиозен концерт на One Love Tour в Струмица
©

Вицепремиерът и външен министър на Република България Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на лично уважи и подкрепи фестивалният ден в Струмица.

One Love Tour се организира за трета поредна година година от Междинна станция, с подкрепата на Министерството на външните работи.

С всяко следващо издание, той става по-мащабен и очакван и за него вече се говори като за "мост" между културите на двете държави. Доказателство затова е и фактът, че 10 000 човека пяха и танцуваха със звездите на турнето.

Във вечерния концерт участие взеха: Графа, Слаткаристика, Михаела Филева, Любойна, Виктория, Оркестър Джамбо Агушеви и много други. Кулминацията на вечерта, бе рождения ден на най-популярния на Балканите Хип-хоп изпълнител - Слаткаристика.

Лично Графа и Андрей Арнаудов му връчиха подарък на сцената, а екзалтираната публика не спираше да скандира и аплодира.

 

Пред журналистите на събитието, Графа сподели, че One Love Tour е любимото му турне и очаква с нетърпение всеки следващ концерт. Любовта на публиката, реакциите на феновете и идеологията на фестивала са причината той, за втора поредна година, да е част от него.

 

Официалните лица, които лично уважиха и подкрепиха с присъствието си събитието бяха: вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, г-жа Зорица Заева, кметът на Струмица Коста Яневски, заместник министър на външните работи на Република Северна Македония Андрей Жерновски, извънреден и пълномощен посланик Ангел Ангелов, съветник култура и образование Антония Велева и други представители от двете държави.

Традиционната "Алея на занаятите", която отличава фестивала от всеки друг, премина под надслов "Обичай обичаите ". На нея бяха представени местни занаяти от двете държави, с подкрепата и съдействието на ЮНЕСКО.

Фестивалът One Love Tour продължава на: 25 август в Крива Паланка, на 7 септември в Бургас, на 14 септември във Варна, 21 септември в Скопие, 5 октомври в Стара Загора.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
757 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини