"Телелинк Бизнес Сървисис" достигна до финала на Microsoft Inspire "Partner of the year awards"

  • 22 юли 2019 12:09

  • 313
  • 1
"Телелинк Бизнес Сървисис" достигна до финала на Microsoft Inspire "Partner of the year awards"
©

"Телелинк Бизнес Сървисис” (TBS) получи високо признание от корпорацията „Майкрософт”. Българската компания успя да достигне до финалните места на престижния конкурс „Партньор на годината”, организиран ежегодно от технологичния гигант.

В надпреварата участваха 2900 компании от 115 страни в цял свят. Постижението на „Телелинк Бизнес Сървисис” е в категория „Интернет на нещата” и е свързано с проект за измерване на качеството на въздуха. Останалите компании, достигнали до най-високо ниво в съответната категория, са PTC, SoftBank Technology и Accenture.

С представянето на оригинално решение за измерване на качеството на атмосферния въздух, което включва като основни компоненти: разработена от ТБС станция за измерване и облачна платформа за анализиране на данните, “Телелинк Бизнес Сървисис” успя да се класира сред най-добрите 4 проекта в цял свят. Като финалист компанията си осигури участие със свой щанд в специализираното експо Microsoft Inspire IoT Expo, което се проведе в Mandalay Bay в Лас Вегас, САЩ.

„Развълнувани сме да бъдем заедно с всички финалисти и победители на наградите „Партньор на годината” на Microsoft”, каза Габриела Шустер, вицепрезидент на Microsoft. „Всички отличени компании са лидери в индустрията и помагат на бизнеса по света да постига повече”, допълни тя.

„Това постижение е гордост за целия екип на TBS. Зад номинирания проект стои работата на много хора, които всекидневно допринасят за решаването на важни за бизнеса предизвикателства чрез използването на технологиите”, заяви изпълнителният директор на „Телелинк Бизнес Сървисис” Иван Житиянов.

Изложението Microsoft Inspire се проведе в периода 14–18 юли 2019 г. в Лас Вегас, Невада. През този период екипът на “Телелинк Бизнес Сървисис” представи своя проект за измерване на качеството на въздуха Air Things на собствен щанд сред партньори и специални клиенти на Microsoft от цял свят.

„Телелинк Бизнес Сървисис” (TBS) е ангажирана в бизнес процесите и нуждите на клиентите в областта на ИТ инфраструктурата, информационната сигурност, дигиталната трансформация, облачни решения, големите данни, управляваните услуги и др. Компанията е част от холдинга „Телелинк”, основан през 2001 година. През последните 18 години компанията е отворила офиси в 8 страни, като в нея работят над 150 служители.

Последвайте канала на

Novini.bg
313 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.22 | 12:30

1

Платената реклама да почне сега ....... :) :) :)

Добави коментар

Водещи новини