Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладява лято 2019

  • 22 април 2019 15:39

  • 1101
  • 0
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладява лято 2019
©

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща за четвърта поредна година с най-успешните и популярни български изпълнители, за да завладее лятото на хиляди фенове. Тази година Coca-Cola и The Voice обещават още повече изненади, незабравими моменти и емоции, както и ексклузивни срещи със звездите от българската музикална сцена. През 2019 г. към най-голямото лятно музикално турне ще се присъединят много нови артисти, които ще зарадват своите почитатели.  

Coca-Cola и The Voice отново ще подкрепят българските изпълнители и музика, давайки възможност на едни от най-добрите ни артисти да представят не само утвърдените си хитове, но и най-новите си проекти. За поредна година Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще обедини меломаните и ще завладее тяхното лято, защото именно музиката е това, което свързва всички.

През 2018 г. любимото лятно музикално турне зарадва рекорден брой фенове – повече от 220 000 души станаха част от незабравимото преживяване. Над 840 минути завладяващи емоции очакват почитателите на българската музика, а през кои градове ще мине турнето и какви са изненадите предстои да разберем съвсем скоро.

Актуална информация за участниците, датите и локациите на концертите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 ще можете да откриете скоро на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria .

Последвайте канала на

Novini.bg
1101 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини