Куката празнува 50-и рожден ден с премиерата на "Лошо момиче"

  • 10 април 2019 10:10

  • 1086
  • 2
Куката празнува 50-и рожден ден с премиерата на "Лошо момиче"
©

Първият пълнометражен игрален филм на Мариан Вълев, известен като героя от сериала „Под прикритие“ Куката „Лошо момиче“ тръгва на голям екран от 12-и април.

Ден по-рано премиерата ще събере близо 800 представители на шоубизнеса, филмови звезди, медии и критици. Точно тогава Куката ще отпразнува и 50-я си рожден ден. Специално за събитието от изба New Bloom Winery ще представят актуалната реколта на модерните вина Verano Azur. „Българското вино има своето място на родната киносцена. Щастливи сме, че можем да подкрепим и да сме част от качествените родни продукции, а и в голяма степен припознаваме нашите фенове с почитателите на реалните истории в „Лошо момиче“, коментираха от родния производител. Verano Azur e любима марка и на „лошите момичета“ Тита, Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B и Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

„Лошо момиче“ и  е режисьорският дебют на Вълев, който е и сценарист на филма. Главната роля се изпълнява от талантливата дебютантка Любомира Башева. Във филма участват още Елена Телбис, Деян ДонковДеян Донков Деян Донков е български актьор, роден във Видин. Завършва Актьорско майсторство в класа на, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град.

Сюжетната линия на филма залага на една история за конфликтите в семейството и докъде може свръхамбицията на родителите да тласне техните деца. В живота на бившата шампионка по художествена гимнастика и настояща стрийптизьорка Жанета настъпват драстични промени, след като преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. В опитите си да намери своето място под слънцето момичето се изправя срещу най-могъщия си враг - самата себе си. Любомира Башева, която влиза в ролята на главната героиня Жожо, тренира 5 месеца художествена гимнастика, за да може да изпълни без дубльор съчетанието си от филма, което е поставено от световната ни шампионка Лили Игнатова. Допълнително Любомира взима три месеца уроци по танц на пилон – и отново кадрите са заснети без дубльор.

За да постигне максимален реализъм при осъществяването на филма, Мариан Вълев базира сценария си върху истински истории: „Всички герои във филма имат своите прототипи. Някои от образите са събирателни, но пак стъпват върху съдбата на хора от истинския живот.“

Последвайте канала на

Novini.bg
1086 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Stamat

2019.04.10 | 12:52

2

Армутлиева на всяка манджа мерудия! Много неприятно излъчване има тази жена!

wtf!?!?!??!

2019.04.10 | 11:05

1

............................

Добави коментар

Водещи новини