Орлин Павлов: Чувствам се успял, хората харесват първия ми албум

  • 22 октомври 2018 10:39

  • 1330
  • 7
Орлин Павлов: Чувствам се успял, хората харесват първия ми албум
©

Как минават концертите от турнето "Още малко…"? Кое беше най-голямото предизвикателство до този момент?

Най-голямото предизвикателство на концертите от турнето дотук е моментът, в който представяме новите песни от албума "Още малко...". За мен е голяма радост, както и за цялата банда, че хората ги възприемат много добре. Също така големият проект, с който излизаме на сцената - това са 10 души, едни от най-добрите музиканти в България. Това също е голямо предизвикателство. Много голям екип, много труд и се радвам, че публиката го оценява.

Как хората приемат първия ти самостоятелен албум? Пееш за приятелство, за любов…

Много добре го възприемат, купуват си го, вече имат любими песни от него. Харесват версиите на старите неща, които сме направили, харесват ремиксите, харесват интересната палитрата и разнообразието в албума.

"Още малко" какво си пожелаваш в личен план?

Любов, спокойствие, мир и се надявам скоро да открием екзопланета, която да е като планетата Земя и да можем да се населим там. Ако не.. в другия живот/смее се/.

Кой застана зад теб, когато се реши да организираш своя първи концерт?

Много се радвам, че зад този голям проект свързан с много музика, много аранжименти, много пътувания застанаха именно Fibank, на които им прави чест, че подкрепят такива активности, и разбира се в по-голям мащаб - не само мен, но и българската музика.

С Любо и Графа сте приятели. С песента "Заедно" постигнахте огромен успех. Разкажи ни за новия ви съвместен проект "Приятели завинаги"?

Да, минаха много години израснахме и заедно, и поотделно. Мога да кажа, че това е едно лично и професионално приятелство, което ни помага да вървим заедно.

"Приятели завинаги" е едно продължение на “Заедно”, но имам усещането, че тази песен ще стане още по-голям хит. Графа е направил страхотна музика и аранжимент. С Любо написаха текста за два дни и се радвам, че ме поканиха да го изпълним заедно. Късметът е, че тази песен успя да влезе и в албума. Имаше много добър тайминг.

Имаш харизмата да очароваш аудиторията. Чувстваш ли се успял?

Чувствам се успял, лично за себе си с това, че мога да правя това, което искам. Успявам да развинтя фантазията си като артист и да канализирам тази енергия в музика и филми. Чувствам се удовлетворен като артист.

Би ли довършил изреченията:

Музиката е ...

Музиката заема голяма част от живота ми.

Не заспивам без ...

Не заспивам без да си измия зъбите.

Винаги нося в себе си ...

Винаги нося със себе си вода, документи и ключове.

Обичам ...

Обичам да се пускам в нови предизвикателства. Дори и неизвестни. Във всеки риск се крие успех.

Вярвам ...

Вярвам в доброто, дори когато виждам нещо лошо. Вярвам, че някъде там се крие добро и то винаги побеждава.

Последвайте канала на

Novini.bg
1330 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Ива

2018.10.23 | 23:51

7
Вярно ли ПИБ са го финансирали? Евала! Явно някой там има ухо за добрата БГ музика.
Ирина

2018.10.23 | 18:57

6
Браво на ПИБ, че подкрепя освен много спортове и артистите също!
Стилиян

2018.10.23 | 16:11

5
Еми това е моята банка и не ме разочарова за пореден път. Правят страхотен благотворителен календар с различни каузи всяка година и си го купувам, подкрепят българския спорт и българската музика, а и ипотечният ми кредит е с много изгодна лихва. Какво повече можеш да искаш от една банка!
Иван

2018.10.23 | 11:48

4
Наистина им прави чест на Fibank, че подкрепят активно българската музика!
Даниела

2018.10.22 | 15:49

3
Еми не мога - земен, чаровен, откровен, пеещ вълшебно. Как да не си му фен! Не се учудвам, че Фибанк е застанала зад такъв преуспяващ български артист. Поклон!
Миминка

2018.10.22 | 15:06

2
Страшно сладурче е този Орлин, преди години е трябвало да се чувства успял, ако не беше щяха ли да го финансират такива гиганти
Нели

2018.10.22 | 11:34

1
Много харесвам Орлин и браво, че направи тези концерти, видя се, че е узрял за тях. Браво на него, на всички, които са го подкрепили, спонсори, приятели, екип и т.н. Да продължава все така, да бъде толкова усмихнат и креативен!


Добави коментар

Водещи новини