Shell връчи голямата награда BMW X2

  • 06 юли 2018 10:02

  • 2197
  • 1
Shell връчи голямата награда BMW X2
©

Само допреди месец, една мечта обединяваше няколко десетки хиляди човека. Именно желанието точно те да са големите победители в томболата на Shell за BMW X2. В надпреварата обаче имаше само един победител. Неговото име е Иван Петров. Той е на 37 години, от Пловдив и е вече горд собственик на новия модел BMW.

Иван пристига на бензиностанция на Shell, за да получи ключовете за своята награда от търговския директор на компанията, Мила Петрова. “Като лоялен клиент на ClubSmart и притежател на голямата награда на Shell - чисто ново BMW Х2, пожелаваме Ви приятни и безаварийни пътувания”, пожелава му тя.

Иван е управител на собствен бизнес от 17 години и като такъв, на него често му се налага да пътува. Когато е на път, той се доверява на Shell. Използва картата за лоялни клиенти ClubSmart и благодарение на това разбира за голямата томбола. Веднага се включва чрез специално създадена платформа макар и възможността той да бъде големия победител, да му се струва нереална.

След време, позабравил за своето участие, Иван получава обаждане. Разбира по телефона, че номерът на неговата карта ClubSmart е изтеглен в томболата на Shell и BMW. Първоначално решава, че някой се шегува с него: „Първоначално не повярвах. Чак на следващия ден, когато дойде официалното писмо, че аз съм победителят от играта, разбрах, че е истина“.

Често картата за лоялност носи впечатляващи награди на своите притежатели. Тази година ClubSmart зарадва няколкостотин лоялни клиенти с награди от BMW. И един човек с този действително впечатляващ автомобил.

Програмата ClubSmart е признание към клиентите на Shell за тяхната лоялност, като им дава възможност да трупат точки за всеки литър заредено гориво или покупка в магазина. Събраните точки могат да се използват за отстъпка от цената на горивото или да се обменят за ексклузивни подаръци и оферти на партньори.

Иван споделя, че редовно зарежда от горивата Shell V-Power и от специалните горива на Shell, първо защото забелязва икономичността им, и второ заради високото качество. Всички горива на марката минават през редовни независими проверки, което гарантира качеството им във всеки обект на Shell.

Колкото до Shell и BMW, те си партнират успешно през последните години. Баварският концерн обяви Shell за единствен препоръчан доставчик на първокласни моторни масла за автомобилите BMW M по света. От BMW препоръчват Shell V-Power дизел и бензин като специално създадени за върхово представяне и най-добра ефективност на своите двигатели.

Първото нещо, което младото семейство ще направи, е да отпразнуват голямата награда, а следващият общ план включва пътуване с новото BMW и с двете деца - най-вероятно първо до морето, като от новата си придобивка Иван очаква да му осигури незабравими приключения – ако може до по-далечни дестинации: „Колата няма да е същата след двете деца, но... Това се случва един път в живота на човек и как да не му се порадва!“.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2197 1

Коментари 1

Добави коментар

2018.07.06 | 10:06

1
даже вече го продава за 74000 лв. в карс.бг

Добави коментар

Водещи новини