Премиерът Бойко Борисов похвали бизнеса (видео)

  • 06 юни 2018 11:59

  • 5054
  • 5
Премиерът Бойко Борисов похвали бизнеса (видео)
© Novini.bg

За четвърта поредна година се проведе връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „КРИБ - КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ“, предаде репортер на Novini.bg.

В кулминация на събитието се превърна Четвъртият годишен бал на бизнес организацията, който отново е под патронажа на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. На церемонията присъстват членове на правителството, председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии, депутати, бизнесмени и общественици. Водещи на бала бяха Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

По време на събитието премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г похвали бизнеса.

"Първо да поздравя Домусчиев. Вече втори мандат добре се справи в една нелека ситуация. Много хора не ги харесват, много хора не ги обичат - то същото беше и за политиците. Ама като сложим чертата, близо милион души, три четвърти от БВП се постига от вашето умение", посочи министър-председателят.

Борисов пристигна в компанията на вицепремиера Екатерина Захариева.

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развитието на „Академия Икономика” - най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора. Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България. Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

23 са номинациите за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България” за 2018 г., както следва:

Категория „Качество“:

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда

Асарел-Медет АД

БМФ Порт Бургас ЕАД

БОДУ СОД ООД

Брейн Сторм Консулт-ОД ООД

ВП Брандс Интернешънъл АД

Зет и Ем Прайвит Ко ООД

Кауфланд България ЕООД

Обединена българска банка АД (ОББ)

ОРКО ЕООД

Томбоу България ООД

Категория Растеж:

Асарел-Медет АД

Балкам Груп ЕООД

БМФ Порт Бургас ЕАД

карго-партнер ЕООД

Минстрой Холдинг АД

Обединена българска банка АД (ОББ)

ОРКО ЕООД

Приста Ойл Холдинг ЕАД

Категория Иновации:

БОДУ СОД ООД

СИН Карс Интернешънъл ЕООД

ТАЛ Инженеринг ЕООД

Тангра - АВ ООД

 

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5054 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
симеонов

2018.06.06 | 14:15

5
бойко бегай виж какво ще те направя на правитественото заседание ще избереш аз симеонов или домусчиев

2018.06.06 | 14:06

4
АБЕ ХОРА КО СТАВА В БЪЛГАРИЯ,ЗАМ.ПРЕМИЕР-СИМЕОНОВ ГОНИ ДОМУСЧИЕВ КАКТО КОТАРАКЪТ ГОНИ МИШОКА, А НАЧАЛНИКЪТ МУ БОРИСОВ И ДОМУСЧИЕВ СА КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА........ ГЛЕДАМ И ИСКАМ ДА НЕ ВЯРВАМ
боби

2018.06.06 | 12:55

3
Ние, Вие и така нататьк, че до края на света!!! Откъде се пръкна охранителната с иновации и качество - пълен отврат и извратеност!!

2018.06.06 | 12:25

2
Тъпият Банкянси глиган чул по ТВ че черешите били 300лв/кг. Такива ги плещи и в чужбина по време на разходките, затова не ни смятат за хора ЕС.
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв

2018.06.06 | 09:33

1
Категория „Качество“:..БОДУ СОД ООД
Категория Иновации:...БОДУ СОД ООД
ОХРАНИТЕЛНИТЕ ФИРМИ НА МУТРИТЕ НАГРАЖДАВАНИ ОТ МУТРИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА..

Добави коментар

Водещи новини