Николай Бареков се завръща на телевизионния екран

  • 04 юни 2018 16:35

  • 22471
  • 5
Николай Бареков се завръща на телевизионния екран
© Булфото (архив)

Европейският депутат и дългогодишен журналист Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва се завръща в телевизионния ефир на Евроком на 16 юни. Тогава ще стартира авторското му политико-обзорно предаване.

Това става ясно от съобщение на телевизията, което публикуваме без редакторска намеса:

"Заедно с него на екран ще се появи и ексдепутатът Димитър Байрактаров. Двамата ще разискват всяка седмица медийно неексплотирани теми с обществено значение. Предаването ще носи ексцентричното и знаково име „Бареков и Байрактаров без цензура”. То ще се излъчва всяка събота на живо в ефира на телевизия Евроком и ще бъде с продължителност  90 минути. Времето не е избрано случайно, целта е да се противопостави на останалите публицистики в конкурентните телевизии.

Уникалното на новия телевизионен проект е в това, че ще съчетава сериозни гости и безкомпромисни журналистически разследвания, свързани с корупцията по високите етажи и по общините, както и ще има открита линия със зрителите, които е ефир ще могат да задават своите въпроси към евродепутата Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и бившия депутат Димитър Байрактаров и ще имат възможността да подават сигнали за нередности и корупция от цялата страна. В предаването ще има специална рубрика, която ще бъде посветена на  най-важното от дейността на Европейския парламент.

„Моята цел е новото ни предаване да покаже лицето на истинската и качествена журналистика и публицистика в България, което в последните години беше забравено. Бях фен на предаването „Хайд парк”, което се излъчваше по една фалирала вече телевизия. Смятам да върна този облик, но показвайки многото и различни гледни точки, като избягвам едностранните и целенасочени послания, които отправяха в студиото на вече несъщестуващото предаване. Наши гости ще бъдат политици и общественици от всички парламентарно и непарламентарно представени партии. Ние ще отчитаме обществените нагласи обективно, но не очаквайте да бъдем „,манифестация на говорещите глави”, заяви Бареков в коментар на новия телевизионен проект и подчерта, че е единственият европейски депутат, който дава отчет пред своите избиратели за свършената работа като такъв и не се страхува да чуе поставената оценка в лицето.

Първото предаване ще бъде излъчено на 16 юни, събота, от 09.00 часа. В него ще бъдат излъчени ексклузивни кадри от приемането на ПП „Презареди България – ББЦ” в Алианса на консерваторите и непоказвани досега в българския ефир интервюта с водещи европейски политици.

В последните години Евроком се очерта като единствената телевизия в българския телевизионен ефир,  в която цензурата няма място, а свободата на словото е водещ принцип. Не съществува друг ефир,  в който можете да чуете гледните точки и непремълчаващите истината авторитетни и доказали се в годините журналисти.

Уикенд програмата  на Евроком се очертава особено гореща в летните месеци. Стартираме още в петък вечер от 20 до 22 часа с предаването „Евро ДикоФ“, в събота сутрин от 09.00 до 10.30 зрителите ще имат възможност да гледат на живо „Бареков и Байрактаров без цензура”, а веднага след него и „Време и нрави” на професор Юлиян Вучков", завършва съобщението.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
22471 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.06.13 | 16:26

5
На къде ли ще си извърти задника?
он

2018.06.04 | 22:55

4
Бог да ме пази мен и моят теливизор.Амин.
Пламен

2018.06.04 | 19:26

3
Сиреч,крадеца ще вика-дръжте крадеца.Поне вземи и Росен Петров,той е умен мъж.
????

2018.06.04 | 19:20

2
А,за г-н Григор Лилов няма ли да се намери МЕСТЕНЦЕ в ЕВРОКОМ????
mp

2018.06.04 | 16:48

1
bravo na duduka a dali po vreme na predavane shte ni posvirva i na duduk ta da ima za kakvo da go gledame.

Добави коментар

Водещи новини