Роял Бийч Мол - водеща шопинг дестинация за лято 2018 (снимки)

  • 01 юни 2018 09:34

  • 2973
  • 1
Роял Бийч Мол - водеща шопинг дестинация за лято 2018 (снимки)
©

Най-горещата точка за любителите на модата отвори врати, за да посрещне туристите на българското Черноморие. Така за поредна година в Роял Бийч Мол любителите на шопинг културата могат да открият брандовете, без които не могат, дори по време на своята лятната почивка.

Търговският комплекс привлича клиенти с над 300 популярни марки, сред тях са GEOX, Altinbas, Original Marines, U.S. Polo Assn., DJOFRA, Marani, Za-Za Underwear, LIU.JO, Multi Brand VIP Store с брандовете Versace Jeans, Love Moschino, KENZO и Fracomina. В Роял Бийч Мол ще откриете магазини на Moda Italia by Calientе, Conté, Lucy Fashion и Bos Fashion, Paula Venti и Samsonite & Petek 1855. С актуални колекции спортни облекла можете да се сдобиете в магазините на Rozini Sportswеar, Sportal M & Bogner, O`Neill и Flair. Пълна гама от козметични продукти и парфюми ще намерите в Rosa Impex, Refan, Bioluxe и Paradox.

Роял Бийч Мол е част от луксозния петзвезден хотел Barcelò Royal Beach, собственост на Галакси Инвестмънт Груп. Разположен в центъра на Слънчев бряг, откритият търговски център е организиран, така че да посрещне нуждите на всеки клиент и да покрие всички аспекти на доброто прекарване. Той включва магазини, тематични заведения за хранене, аптека, детски развлекателен комплекс и спа център. Търговският комплекс ще работи през летните месеци от 10:00 до 23.00 часа.

 

 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2973 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.06.01 | 09:40

1
Тая реклама не я ли видяхме и миналата година? Колко струва абонаментът при вас, продажници?

Добави коментар

Водещи новини