Разгневена жена плати 5000 долара бакшиш с кредитната карта на гаджето си

  • 09 юли 2019 13:47

  • 1559
  • 0
Разгневена жена плати 5000 долара бакшиш с кредитната карта на гаджето си
© Pixabay

Кредитът на доверие е нещо, което не бива да раздавате щедро дори на най-близките си. Това е поуката за Майкъл Крейн от Флорида, който се прости с 5000 долара от кредитната си карта, благодарение на ядосаната си приятелка, пише Marketwatch.

24-годишната Серина Уолф е арестувана в курортния комплекс Клиъруотър бийч край Тампа бей, щата Флорида, след като платила бакшиш в размер на 5000 долара с картата на гаджето си. Сметката в ресторанта е била на стойност 55 долара и 37 цента, или почти 100 пъти по-малка от щедрия бонус. Според разследващите органи двамата са се скарали, докато закусвали в заведението.

Майкъл Крейн твърди, че платил сметката с кредитната си карта, след което приятелката му я използвала отново "за да му го върне или защото е била твърде пияна". Той се опитал се свърже с банката, за да анулира трансакцията като невалидна, но вече било твърде късно. Заведението вече било изплатило щедрия бакшиш на сервитьорката. От полицията твърдят, че връщането на сумата зависи само от добрата воля на служителите в закусвалнята.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1559 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини