Mastercard запозна Ники с Джордж Езра

  • 18 март 2019 14:55

  • 521
  • 0
Mastercard запозна Ники с Джордж Езра
©

Харесвате ли Джордж Езра, „The Greatest Showman“ и „The Nineteen Seventy Five“? Искате ли да ги чуете и видите на живо, но няматe възможност?

Ако късметът е на ваша страна, може да имате шанса  да присъствате на Британските музикални награди. Достатъчно  е да пазарувате с Младежка или Студентска Mastercard карта на Банка ДСК. Mastercard са спонсор на голямото събитие, а заедно с Банка ДСК са организатори на инициативата за пътуване до там. Тази радост е изживял абитуриентът Николай Благоев от София. Срещнахме се с него и с приятелката му Ана-Мария Марковска няколко дни, след като се завърнаха от Лондон. И двамата бяха много въодушевени. „Нека ви разкажа как се случи това чудо. След като навърших 18 г., започнах да пазарувам с Младежка Mastercard карта от Банка ДСК.

Когато служител на Банката ми се обади, че името ми е изтеглено от томболата, в първия момент не повярвах, че е истина. Първото, което ми дойде на ум, беше, че това е телефонна измама. Помолих да ми се обадят от Банката по–късно. Направих проучване и установих, че наистина  съм спечелил. Баща ми е клиент на Банка ДСК от много години и той говори със служител от Банката. Когато разбрахме, че е истина, го отпразнувахме на вечеря“, споделя Ники. После избрали и костюм за вечерта. За Лондон той заминал с дамата си Ана-Мария. На летището ги очаквал шофьор, който ги закарал до хотела в Гринуич, точно до известната 0² арена, където се провеждат Британските музикални награди BRIT Awards. „Организацията беше супер.

Отседнахме в хубав хотел, разхождахме се из града, а на следващата вечер бяха  Британските музикални награди. Шоуто бе открито от Хю Джакман с изпълнение от глобалната музикална сензация „The Greatest Showman“. Беше много зрелищно. Уникално преживяване! Не съм била на такъв концерт. Една от любимите ми групи беше „The Nineteen Seventy Five“. Те спечелиха две награди.“, споделя Ана-Мария. Ники много искал да види на живо британския изпълнител и композитор  Джордж Езра и това се случило в паметната вечер. „Неговата реч ми направи впечатление, беше голям сладур на сцената.“, казва Ники. После отишли на афтър парти, където имало както облечени в официални тоалети, така и млади хора с анцузи и маратонки.  „Ние с Ана-Мария бяхме от най-добре облечените“, казва не без гордост Ники. А пред  екраните в България е била строена цялата рода, за да гледа наградите и да търси с поглед двамата тийнейджъри.

Ана-Мария и Ники тази година завършват Американския колеж и ще кандидатстват в европейски университети. Според тях младите хора трябва да имат висока финансова култура. Те приветстват провеждането на Националната финансиада - инициатива на Банка ДСК.  „Имахме един учител, който много държеше да ни научи да ценим парите. Той казваше: „Спестявайте колкото можете!“, казва Ана-Мария. Двамата поемат по нов път, но в сърцата им винаги ще остане невероятното преживяване, което им доставиха Британските музикални награди. А пътят към тях е лесен – редовното пазаруване с Mastercard.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
521 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини