Иванка Тръмп и съпругът ѝ стават все по-богати, въпреки че съветват безплатно президента

  • 12 юни 2018 21:12

  • 4571
  • 1
Иванка Тръмп и съпругът ѝ стават все по-богати, въпреки че съветват безплатно президента
© gettyimages

Голямата дъщеря на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - Иванка, и съпругът й, които са съветници без заплата в Белия дом, са спечелили поне 82 милиона долара миналата година благодарение на инвестиции в ръководени преди това от тях компании, съобщава в. "Вашингтон пост".

За да не бъдат обвинени в конфликт на интереси, Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Къшнър предадоха управлението на компаниите си на роднини, за да станат част от администрацията на държавния глава, за което не получават възнаграждение, но запазиха акции в редица компании. Дяловото участие във вашингтонския хотел "Тръмп интернешънъл" донесе на Иванка 3,9 млн. долара. Обезщетението й за напускането на "Тръмп организейшън" е 2 млн. долара, според вестника, който се позовава на данъчните декларации, публикувани в понеделник. Къшнър е спечелил общо 70 млн. долара, 5 милиона от които са от луксозните жилищни сгради "Куейл ридж" в Ню Джърси, собственост на "Къшнър кампънис". Съпругът на Иванка Тръмп е декларирал доходи от десетки компании, свързани със семейната компания за недвижими имоти.

Част от имотите на Тръмп-Къшнър са обявени като обща съпружеска собственост.

Имотите на Къшнър се оценяват на стойност между 179 и 735 млн. долара за миналата година, а тези на жена му - между 55,3 и 75,6 млн. долара.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4571 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2018.06.12 | 22:15

1
Пари, пари правят. Нека им е зле, винаги налапаните дават акъл кое е добре за бедния.

Добави коментар

Водещи новини