Инвестиции у нас или в региона?

  • 17 май 2018 14:18

  • 984
  • 0
Инвестиции у нас или в региона?
© Pixabay

Форумът Шумът на парите, който тази година ще се проведе за 9-а поредна година, отново ще стартира с панел „Капиталови пазари“. Дискусията отново ще бъде водена от Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital, а присъствието в залата е безплатно за всички желаещи.

Основната тема тази година – инвестиции в България и в региона.

Сред лекторите личат имената, както на изпълнителните директори на Българската и Македонската фондови борси Иван Такев и Иван Щериев, така и на представител на Атинската фондова борса, който предстои да бъде уточнен.

От българска страна ще вземат участие още и Николай Ялъмов, председател на Борда на директорите на Капман Холдинг, Георги Бабев, член на Съвета на директорите на Градус, и Никола Янков, председател на Съвета на директорите на Експат Асет Мениджмънт.

Основните теми, които ще засегнат участниците, са новите продукти, които предстои да бъдат пуснати на пазара в България, предстоящото първично публично предлагане на Градус на Българска фондова борса и ETF-ите на Експат, които вече покриват 11 регионални пазара.

Повече информация за Шумът на парите можете да намерите на сайта на събитието или във Фейсбук.

Спонсори на конференцията Шумът на парите през 2018 г. са Първа Инвестиционна банка, CSOFT, Philip Morris, SIRMA Group, Градус, ALCOMET, TBI BANK, Admiral Markets, Qatar Airways, Garitage park, Arko Real Estate, Opel, Residential Park Lozen, Aмерикански университет в България, Юг Маркет и Юг Маркет Фонд Мениджмънт, Пощенска Банка, International Hotel Casino & Tower Suites, Amundi asset management, Сосиете Женерал Експресбанк, Mining.bg и Hotel Rila Borovets.

Организационен партньор на събитието е агенцията за връзки с обществеността United Partners.

Медийни партньори на събитието са Novini.bg, Economic.bg, Kaldata.com, Offnews.com, Imot.bg, ФАКТИ, Businessmap.bg, в. Труд и сп. Икономика.

Последвайте канала на

Novini.bg
984 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини