Галакси Инвестмънт Груп получи номинации в престижни европейски награди

  • 05 април 2017 15:18

  • 1661
  • 0
Галакси Инвестмънт Груп получи номинации в престижни европейски награди
©

Водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп е номинирана за „Инвеститор на годината” в престижния конкурс SEE Real Estate Awards.

Той се организира от издателското дружество Europa Property и отличава лидерите в сектора на недвижимите имоти в региона на Югоизточна Европа. Оценяването се извършва от независимо международно жури. Сред останалите номинирани са и едни от най- големите в бранша - NEPI, притежаващи активи за 3 млрд. евро, GTC, Globalworth и други. Гала събитието с обявяването на наградите ще се проведе на 6 април в румънската столица Букурещ. За дванадесета поредна година най- авторитетните представители на индустрията от Югоизточна Европа се събират, за да отличат най-добрите в строителството и недвижимите имоти. Номинираните фирми в SEE Real Estate Awards се оценяват на база цялостния им принос на пазара, качеството на обслужване на клиентите, иновации, търговски успех и лидерство.

Освен за „Инвеститор на годината” инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп се бори за награда и в категорията Офис проект със своя Офис парк Пловдив. Сградата бе официално открита през есента на миналата година и раздвижи пазара на офис площи в града, като се превърна в притегателен център за ИТ и аутсорсинг индустрията. В края на миналата година Офис парк Пловдив бе отличен и със специална награда в категорията „Обществени сгради с бизнес предназначение“ в националния конкурс „Сграда на годината 2016“.

„Номинациите в престижните европейски награди са изключително ценни за нас, защото са признание от най-големите експерти в инвестиционния бизнес за нашия принос в сектора на недвижимите имоти. Приемаме включването ни в наградите като положителна оценка за българския бизнес като цяло и нарастването на ролята на страната ни като предпочитана инвестиционна дестинация“, коментира Константин Бояджиев, управител на Галакси Инвестмънт Груп.

Последвайте канала на

Novini.bg
1661 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини