Motorola представи първия 5G смартфон в света

  • 03 август 2018 11:06

  • 6910
  • 0
Motorola представи първия 5G смартфон в света
© Motorola

Motorola отново пише история като първия производител, който ще свърже мобилните потребители с 5G мрежа посредством moto mod технологията. С до 10 пъти по-висока скорост от съвременната безжична технология, по-малко забавяне и по-широк честотен диапазон, достъпът до 5G мрежи ще заздрави мобилната свързаност и драстично ще подобри смартфон изживяването.   

Пригответе се за непрекъснат 4К live стрийминг и видео чат, гейминг без забавяне и накъсване, VR емоции и най-високата скорост на изтегляне на данни досега. С 5G използването на смартфоните ще стане несравнимо по-бързо и гладко за потребителите и ще даде възможност на бизнеса да подобри ефективността и продуктивността на служителите си  в движение. 5G дори ще доведе до нови и вълнуващи възможности, които още не са изобретени.

След две години, в които разшири неимоверно възможностите на смартфоните с по-добри фотографски функции, звук, живот на батерията и т.н., Motorola разкрива пълния потенциал на платформата moto mods™, като предлага първата на пазара технология с 5G. 

Motorola представи първото 5G мобилно устройство, което поставя ново начало за предаването на видео, свързването на смарт устройства в дома, работата от разстояние и гейминга в AR и VR среда. Motorola партнира с Qualcomm, за да реализира този огромен скок за мобилната индустрия, и използва флагманския модем Snapdragon X50 и компоненти, които работят с милиметрови вълни. 

Безкрайни възможности с 5G

Стъпвайки на дългогодишната ни история в сферата на иновациите, нашата цел беше да дадем на потребителите тази значима технология в мига, в който тя е готова, и да продължим да търсим нови начини да предлагаме най-добрите мобилни устройства на планетата. Днес издигаме мобилната технология на по-високо ниво, като не само трансформираме устройствата, но и това, което е в тях и ги задвижва. 

Изтегляне с 5G: Гледайте любимото си шоу без прекъсване

В наши дни всичко се случва в движение - от храненето до гледането на филми. Всъщност повече от 50% от младите хора предпочитат да гледат видео съдържание на смартфона си.С новата 5G мрежа, докато изминавате стотици километри за час и пътувате повече от всякога, можете да изтеглите последния сезон на любимото си шоу в HD формат за минути, преди самолетът ви да излети.

Зрителско изживяване с 5G: Не пропускайте гооооооол, когато гледате през телефона си

По време на Световното първенство по футбол са регистрирани 486 милиона опита за стрийм на мачовете, но 93 милиона от тях са били неуспешни заради грешка на стрийма или бавно стартиране.С 5G мрежа можете да гледате на живо без никакво забавяне. В бъдеще 5G ще позволи още по-завладяващ VR, така че да виждате какво се случва наоколо от дома си.  

Споделяне с 5G: Направете съвършената ваканционна снимка и я споделете с приятелите и семейството си на мига

Изключително важно е да имате достъп до надеждна мрежа, когато искате да публикувате любимите си моменти от почивката. С 5G можете да качите и изпратите 300 снимки за времето, нужно за приготвянето на един съвършен Май Тай. В бъдеще ще можете да обогатите възможностите си, особено когато сте в чужбина, с превод на естествен език в реално време. Това ще ви позволи да разговаряте с чуждестранни екскурзоводи, хотелски персонал и новите си приятели с лекота.    

Гейминг с 5G: Играйте цяла нощ със сигурна връзка

5G мрежата намалява забавянето и буферирането на вашите AR и VR игри и осигурява гладка производителност, което означава, че възможностите са безкрайни. Според прогнозите през 2019 г. 40% от американските потребители ще използват AR приложения на мобилните си устройства.6

5G ще създаде свят, в който децата ви си взаимодействат с реалистични супер герои в парка посредством VR очила.

Образование с 5G: Учете извън класната стая

С над 88% от децата, използващи смартфони поне веднъж седмично, за да напишат домашните си, и 64% от колежаните, използващи смартфони за подготовка на курсови работи и други училищни проекти7, учениците могат да използват AR, за да посетят исторически паметник, да пресъздадат значими речи или да работят заедно по различни проекти с техни връстници от целия свят в реално време.

Последвайте канала на

Novini.bg
6910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини