Спечели хибриден ултрабук. Реши спора на технологиите!

  • 19 ноември 2014 12:10

  • 1420
  • 0
Спечели хибриден ултрабук. Реши спора на технологиите!
©

Ако гласувате в HiEnd EPA 2014-2015 и изберете най-добрите технологични продукти на годината – смартфони, таблети, фотоапарати, телевизори и други, имате шанса да спечелите хибридния ултрабук Toshiba P30W. Избързахме ли? Добре, ще забавим темпото.

Можем да определим HiEnd EPA 2014-2015 като технологичните „Оскари“, тъй като годишните награди за продукт на годината са именно това – битка между най-добрите технологични продукти, в която вие ще определите победителя. Традиционно най-оспорваната категория е „Смартфони“, където Samsung доминира през последните години, но този път спорът няма да е с iPhone. О, не. Тази битка е прехвърлена във „Фаблети“ – там, на бойното поле, където вие сте рефер, сили ще премерят Galaxy Note 4, Lenovo Vibe Z2 Pro, iPhone 6 Plus и още претенденти, които могат и да изненадат фаворитите. Тази година за първи път имаме и категория, посветена на т.нар. умни аксесоари.

Сигурни сме, че няма да ви бъде лесно да изберете, но ще направите правилния избор. А за него ще има и хубава награда – един от вас, гласувалите, ще стане собственик на хибридния ултрабук Toshiba P30W!

С него получавате гъвкавост на таблет и удобството на лаптоп. Дисплеят е сензорен IPS Full HD с интегриран светлинен сензор, процесорът е 2-ядрен Intel Core i5 от четвърто поколение, а корпусът е алуминиев. Звукът ще ви разтърси от високоговорителите harman/kardon, a батерията ще ви осигури 7 часа работа. Инициативата се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк.

Очакваме ви на epa.hicomm.bg, за да решите спора на технологиите и да грабнете страхотната награда – просто изберете.

Последвайте канала на

Novini.bg
1420 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини