Ролс-Ройс на Международния автомобилен салон София 2019

  • 04 октомври 2019 13:10

  • 1152
  • 0
Ролс-Ройс на Международния автомобилен салон София 2019
©

Ролс Ройс е емблема за класа и лукс при автомобилите. Затова щандовете или шоурумите на марката винаги са като магнит за посетителите. Така ще бъде и на автомобилния салон София 2019, на който Ролс-Ройс и още над 100 изложители ще покажат най-новите си модели, технологии, продукти и услуги за сектора.

Редица марки, които не успяхме да видим на най-голямото автомобилно изложение във Франкфурт през септември, са ангажирали свои площи за експозицията в София. Така 24-то издание на Международния автомобилен салон София 2019 се очертава да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната индустрия от форумите досега, както и може би единственият салон в Европа тази година с участието на всички водещи производители.

Вероятно причината е в различния подход към излагането на автомобилите, който организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България предлагат тази година. Акцентът е в интегрираното представяне на крайния продукт с развитието на технологиите, новите концепции за мобилност и цялостното изживяване за потребителите.

„Светът се променя и ние се намираме в процес на технологичен прелом. Много различни двигателни концепции се борят за доверието на потребителите днес и място в бъдещето. Важна цел за изложителите и организатора е достоверно и мащабно разкриване на иновационния потенциал на световната автомобилна индустрия днес“, каза Александър Миланов – председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), организатор на събитието. По думите му изложбените експонати документират както разнообразните концепции на задвижване, така и задълбочаването на дългосрочната тенденция за свързаност на автомобила и околната среда. „Автомобилите днес са значително по-вълнуващи, комфортни и безопасни за околната среда. Тяхното усъвършенстване се ускорява, става все по-осезаемо. Посетителите ще могат да се запознаят с новите технологични решения и по време на пробни шофирания, които дават чудесна възможност за изучаване на функциите, свързани с автономно движение на модерните автомобили“, допълни Александър Миланов.

На 12 000 кв.м. изложбена площ в Интер Експо Център от 12-ти до 20-ти октомври ще видим над 100 фирми-изложители и повече от 70 технологични новости и автомобилни премиери. Последните си модели и технологии ще покажат ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, DR, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS-ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др. Впечатляващ е и броят на автомобилите с алтернативно задвижване – хибридни, plug-in и изцяло електрически.

Над 150 автомобила очакват желаещите за тестово шофиране в 4-те зони за тест драйв, както и множество интересни и разнообразни атракции и изненади за посетителите. По традиция един късметлия ще има шанс да си тръгне с чисто нова кола, но нетрадиционно - ще има възможност да го избере между 12 страхотни автомобила.

Международният автосалон в София е едно от 12-те най-престижни изложения в света, включени в официалния календар за тази година на Международната организация на автомобилните производители (OICA).

Работно Време:  12, 13, 19 и 20.10.2019                   

                              10:00 - 20:00ч.                   

                              14 – 18.10.2019                 

                              10:30 - 19:30ч.

Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1152 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини